Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Κοντονής για την «Αγιά Σοφιά»: «Να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της ΑΕΚ»

Για ακόμη μία φορά ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής τάχθηκε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους η απόφαση του ΣτΕ για την «Αγιά Σοφιά».


Ο κ.Κοντονής μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ σχολίασε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ...

«Όσον αφορά την Πολιτεία, εμείς είχαμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι όλοι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα έλυνε τα ζητήματα που είχαν τεθεί ενώπιον του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου. Η απόφαση αυτή έχει εκδοθεί και πρέπει να είναι οδηγός για τις παραπέρα ενέργειες. Επομένως θεωρώ ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία η οποία είχε γίνει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πρέπει να οργανώσει αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φτιαχτεί το γήπεδο κατά τον τρόπο που είχε προδιαγραφεί και που πλέον έχει και την έγκριση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στα θέματα που είχε θέσει ο Δήμος. Επομένως από την Πολιτεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για την ΑΕΚ και για τον Δήμο».

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου