Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Έδωσε το «ΟΚ» το ΥΠΑΠΕΝ για την «Αγιά Σοφιά»

Ολοένα και πιο κοντά στην έκδοση της οικοδομικής άδειας και εν συνεχεία της έναρξης των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς το ΥΠΑΠΕΝ προχώρησε στη σύνταξη των εγγράφων που θα αποσταλούν σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Η δημόσια διαβούλευση της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την «Αγιά Σοφιά» προχωρά κανονικά και σύμφωνα με πληροφορίες το ΥΠΑΠΕΝ ξεκίνησε στη σύνταξη όλων των απαραίτητων εγγράφων που θα αποσταλούν στην Περιφέρεια Αττικής.

Η διεύθυνση περιβαλλοντικής αδειοδότησης του ΥΠΑΠΕΝ ετοίμασε όλα τα υπογεγραμμένα έγγραφα που απαιτούνται και πλέον ετοιμάζει τους φακέλους για να τους στείλει σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ανάμεσα σε αυτές τις υπηρεσίες είναι και η Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα αναλάβει τη δημοσίευση της ΜΠΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, καθώς και σε κάποια καθημερινή εφημερίδα.

Από εκεί και πέρα εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση της διαδικασίας και στη συνέχεια θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά».

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου