Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Οι υπηρεσίες λειτουργούν, αλλά... όχι για την ΑΕΚ

Από την ημέρα που η ΑΕΚ κατέθεσε την απόφαση του ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ, έχουν βγει σε δημόσια διαβούλευση 11 ΜΠΕ, αλλά όχι αυτή της «Αγιά Σοφιάς».


Έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης του ΣτΕ, που αποτέλεσε θρίαμβο των θέσεων της ΑΕΚ, αυτό που απομένει για να προχωρήσει η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου της, είναι να δώσει το «ΟΚ» το ΥΠΑΠΕΝ, προκειμένου να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση (από την Περιφέρεια Αττικής) η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Αγιά Σοφιά».

Το συγκεκριμένο θέμα έχει κολλήσει, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει δείξει κατανόηση και έως τώρα δεν δείχνει διάθεση να ανεβάσει τους τόνους, αναγνωρίζοντας τις συνθήκες που δημιουργούν οι εξελίξεις σε πολιτικό – οικονομικό επίπεδο για τη χώρα, οι οποίες πράγματι είναι πρωτόγνωρες.

Ωστόσο, παρά τις στιγμές που βιώνει η χώρα, οι υπηρεσίες της φαίνεται πως λειτουργούν. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα γεγονότα. Είναι ενδεικτικό ότι από την ημέρα -όχι που ανακοινώθηκε η απόφαση, αλλά- που η ΑΕΚ κατέθεσε τα επίσημα έγγραφα από το ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ (17 Ιουνίου), έχουν βγει σε δημόσια διαβούλευση συνολικά 11 ΜΠΕ. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών σήμερα(!). Όμως, το θέμα της «Αγιά Σοφιάς» παραμένει κολλημένο...


Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου