Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το γήπεδο, στις 23 Σεπτεμβρίου λήγει η δημόσια διαβούλευση

Μπορεί να φάνταζε τυπική διαδικασία, αλλά αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων πως δεν ήταν.


Αν και η δημόσια διαβούλευση είχε εγκριθεί στο ΥΠΑΠΕΝ από τις αρχές του περασμένου μήνα, χρειάστηκε να κυλήσουν σχεδόν 40 ημέρες μέχρι να εγκριθεί από την περιφέρεια Αττικής και να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση.Αλλά από χθες αυτό συνέβη και επίσημα και πλέον στην ΑΕΚ μπορούν να μετρούν αντίστροφα.

Η δημόσια διαβούλευση ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου. Ανευ συγκλονιστικού απροόπτου στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως από εκεί και έπειτα δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να τους εμποδίζει για να προχωρήσουν στην έναρξη των εργασιών. Αλλωστε, παρά τα όσα λέχθηκαν, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως η περιβαλλοντική μελέτη, αποτελεί μέρος του φακέλου για την οικοδομική άδεια.

Θεωρητικά, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία δόθηκαν με κάθε λεπτομέρεια στο ΥΠΑΠΕΝ. Και μόλις τελειώσει το ζήτημα με την περιβαλλοντική μελέτη, όπου ο κάθε πολίτης ή φορέας μπορεί να εκφράσει την άποψη ή την αντίρρηση του, η ΑΕΚ αισιοδοξεί πως θα πάρει στα χέρια την πολυπόθητη άδεια. Τα πάντα είναι έτοιμα ώστε η Νέα Φιλαδέλφεια να μετατραπεί σε εργοτάξιο και να μη χαθεί ούτε δευτερόλεπτο.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου