Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Κοντονής: «Η απόφαση του ΣτΕ για την ΑΕΚ πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους»

Με πολύ ξεκάθαρο τρόπο έλαβε θέση υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.


Μιλώντας στο ΚρήτηTV, ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι ΟΛΟΙ θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ και να υλοποιήσουν ό,τι αυτή προβλέπει.

 Αναλυτικά τόνισε:

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ, και εγώ, σε ανύποπτο χρόνο και η δημοτική αρχή, προς τιμήν της… Καταρχήν η δημοτική αρχή κινήθηκε προς την κατεύθυνση της δικαστικής επίλυσης της διαφοράς και αυτό την τιμά. Διότι δεν λειτούργησε με έναν τρόπο αυταρχικό, αλλά είπε το συγκεκριμένο ζήτημα να λυθεί με έναν τρόπο αυθεντικό, από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας όσον αφορά τα διοικητικά ζητήματα. 

Προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας, πληροφορούμε ότι η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας είναι αρνητική ως προς την προσφυγή του Δήμου. Εγώ πριν εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας είχα πει το εξής: ότι όταν εκδοθεί η απόφαση, θα πρέπει αυτή η απόφαση να γίνει σεβαστή από όλους. 

Επομένως η κυβέρνηση έχει εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο ότι η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας πρέπει να γίνει σεβαστή, ότι διαλαμβάνεται σε αυτή την απόφαση θα πρέπει να υλοποιηθεί και από εδώ και πέρα, με βάση την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου θα πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Είναι σαφής τοποθέτηση και δεν νομίζω ότι αφήνει κανένα περιθώριο ούτε παρερμηνείας, ούτε άλλης λύσης», είπε σε συνέντευξη στο Κρήτη TV και έλυσε κάθε σπέκουλα και αμφιβολία για όσα αναμένεται να ακολουθήσουν.»Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου