Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Πήγαν ΥΠΑΠΕΝ και τώρα περιμένουν

Στο ΥΠΑΠΕΝ βρέθηκαν σήμερα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» για να καταθέσουν τις δύο απορριπτικές αποφάσεις του ΣτΕ και πλέον όλα κρίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο που πρέπει να κάνει την περιβαλλοντική αδειοδότηση για να ολοκληρωθεί ο φάκελος της «Αγιά Σοφιάς».
Παράκληση από τους ανθρώπους της Ένωσης να επισπευθούν οι διαδικασίες.


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου και ο διευθυντής της «Δικέφαλος 1924» Νίκος Στράτος πήγαν σήμερα (17/6) στο ΥΠΑΠΕΝ και κατέθεσαν τις δύο αποφάσεις του ΣτΕ για την απόρριψη των προσφυγών (του Δήμου και των 17 πολιτών).

Από πλευράς ΑΕΚ έγινε ότι έπρεπε να γίνει και τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια του ΥΠΑΠΕΝ, από το οποίο η Ένωση ζήτησε γραπτώς να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης βάσει της περιβαλλοντικής μελέτης.

Μάλιστα, στην ομάδα είναι αισιόδοξοι μετά και την τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη και μετρούν αντίστροφα το διάστημα των 45 ημερών που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η περιβαλλοντική μελέτη.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«H Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική» υπέβαλλαν με επίσημο έγγραφο στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ στις αιτήσεις ακύρωσης για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την παράκληση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου