Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

«Βόμβα» από τον Μελισσανίδη (;) για το γήπεδο

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κλείσει ένα πολύ μεγάλο deal με πολυεθνική εταρεία από το εξωτερικό για την «Αγιά Σοφιά» και αυτός είναι ο λόγος που πιέζει το ΥΠΑΠΕΝ για το θέμα του γηπέδου.


Αναλυτικά το δημοσίευμα του «onsports.gr»:

«Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το κιτρινόμαυρο περιβάλλον διοχετεύει στο ρεπορτάζ την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στο θέμα του γηπέδου από πλευράς υπουργείου ΠΑΠΕΝ.

Δεν έχουν απαντήσει ακόμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ για το ραντεβού που ζήτησαν ενώ τους χρεώνουν από την Ένωση πως καθυστερουν να κινήθουν τις διαδικασίες για την δημόσια διαβούλευση του ζητήματος και την περιβαλλοντική μελέτη του έργου.

Γιατί όμως τέτοια πίεση από τους κιτρινόμαυρους; Μέχρι και επιστολή έστειλαν στον αρμόδιο υπουργό οπαδοί της ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα. Γιατί τώρα τέτοια πίεση; Είναι τυχαίος Φυσικά και δεν είναι...

Πάμε στο ζουμί: Πηγή μας εξήγησε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κλείσει τεράστια συμφωνία για το γήπεδο και αυτός είναι ο λόγος που «καίγεται» για τις εξελίξεις προκειμένου να μην ανατραπεί κάτι. «Θα σκάσει βόμβα μεγατόνων», μας είπε ο άνθρωπός μας, σημειώνοντας πως όλοι στην «Δικέφαλος 1924» έχουν αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό, πως πραγματικά κάτι πολύ μεγάλο έχει στα σκαριά ο «Τίγρης».

Στην ερώτησή μας αν το ντιλ θα είναι με εταιρεία του εξωτερικού η απάντηση που πήραμε ήταν πως «τέτοιο ντιλ-βόμβα που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης, προφανώς μόνο με ξένη πολυεθνική μπορεί να επιτευχθεί»...».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου