Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Το ΣτΕ αποστόμωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ τους αντιφρονούντες

Με μια ιστορική απόφαση 100 σελίδων το Συμβούλιο της Επικρατείας τελείωσε τους διάφορους γραφικούς και χαρακτήρισε την «Αγια Σοφιά» έργο όχι απλά νόμιμο αλλά και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την περιοχή


Η ΑΕΚ έχει από χθες στα χέρια της καθαρογραμμένη την απόφαση του ΣτΕ που την δικαιώνει απόλυτα στο θέμα του γηπέδου, ανάβοντας το «πράσινο φως» για την κατασκευή του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η απόφαση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ΑΕΚ καθώς μέσα στις 100 σελίδες του Συμβουλίου της Επικρατείας όχι μόνο απορρίπτονται οι δύο προσφυγές που κατάθεσαν εις βάρος της «Αγιά Σοφιάς», ο Δήμος Φιλαδέλφειας και 17 πολίτες, αλλά υπάρχει και σαφής και ξεκάθαρη θέση του ΣτΕ για κατασκευή του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια!

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ τονίζει πως η ΑΕΚ είναι ένα προσφυγικό σωματείο που με την κατασκευή του γηπέδου της στην πόλη όχι μόνο δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην περιοχή, αλλά αντίθετα θα την αναβαθμιστεί κα θα της δώσει ξανά πνοή, με την δημιουργία και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού.

Εκτός αυτού στην ΑΕΚ έλεγαν με ικανοποίηση χθες πως κατάφεραν και πήραν μέσα σε χρόνο ρεκόρ την απόφαση του ΣτΕ στα χέρια τους, καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν ακόμη και τρεις μήνες μέχρι να καθαρογραφτεί η απόφαση! Όλα για την ΑΕΚ τελείωσαν μέσα σε 10 ημέρες! Με βάση λοιπόν τα παραπάνω η ΑΕΚ έχοντας τις 100 σελίδες του ΣτΕ στα χέρια της θα πάει τον πλήρη φάκελό της στο ΥΠΑΠΕΝ περιμένοντας από τον κ. Λαφαζάνη να «τρέξει» το θέμα και να το θέσει προς δημόσια διαβούλευση.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου