Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Σύσκεψη κορυφής για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης με τους συνεργάτες του θα τρέξουν τα υπόλοιπα (πέρα του ΥΠΑΠΕΝ) θέματα για την «Αγιά Σοφιά».


Στην ΑΕΚ περιμένουν από το ΥΠΑΠΕΝ να τηρήσει τις δεσμεύσεις του και άμεσα να ξεκινήσει τη δημόσια διαβούλευση για το γήπεδο.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ θέλουν και θα «τρέξουν» τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την «Αγιά Σοφιά». Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό του «Τίγρη» στο θέμα του γηπέδου.

Συγκεκριμένα τονίζεται: Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και το αργότερο μέχρι την Τρίτη, θα επιστρέψει στη χώρα μας. Και πιθανότατα την επομένη κιόλας της επιστροφή του πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» στην Ελλάδα, ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τα στελέχη της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., θα έχουν συνάντηση στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη προχωρώντας όλα τα ζητήματα που απασχολούν.

Στην εν λόγω συνάντηση θα γίνει μια λεπτομερής ανάλυση των βημάτων που απομένουν για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, με την ΑΕΚ να θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες προετοιμασίας και καθαρισμού του οικοπέδου της, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει να «τρέχει» και το θέμα των κατασκευαστικών εταιριών που θα αναλάβουν το χτίσιμο του γηπέδου. Εταιρίες που θα προκύψουν μέσω διαγωνισμού, με τους επικεφαλής της «Ένωσης» να στοχεύουν στο να ολοκληρώσουν τις ετοιμασίες πάνω σε αυτό το κομμάτι μέσα στο καλοκαίρι!

Από εκεί και πέρα ένα άλλο θέμα για το οποίο θα υπάρξουν επαφές στο αμέσως επόμενο διάστημα είναι και εκείνο των εμπορικών συμφωνιών που θα γίνουν, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χειρίζεται προσωπικά το παραπάνω θέμα και ήδη να έχει κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων, με εταιρίες-«κολοσσούς» που έχουν δείξει ενδιαφέρον για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς».

Και μετά και τη σύσκεψη που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, είναι βέβαιο πως θα έχουμε εξελίξεις σχετικά με το θέμα του γηπέδου, με την ΑΕΚ να μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, πριν την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, που υπολογίζονται το αργότερο μέσα στον Σεπτέμβρη.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου