Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Τη Δευτέρα στο ΥΠΑΠΕΝ για την άδεια της «Αγιά Σοφιάς»

Λύθηκαν τα χέρια της AEK μετά την οριστική (και επίσημη) αποφαση του ΣτΕ


Ένα μόλις βήμα απομένει για να ξεκινήσει η ανέγερση του ονείρου, κάθε ΑΕΚτζή, μετά την οριστική και επίσημη απόφαση του ΣτΕ, που εκδόθηκε χτές. Και μπορεί να ήταν τουλάχιστον έναν μήνα γνωστή η συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά το έγγραφο που θα πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της την Δευτέρα, είχε βαρύνουσα σημασία για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα πάρει στα χέρια της την απόφαση η Ένωση και αμέσως θα πάει στο ΥΠΑΠΕΝ για να την καταθέσει στον φάκελο της, όπου και θα συμπληρωθεί ολοκληρωτικά. Παράλληλα, έχει ήδη προχωρημένες επαφές με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, ώστε άμεσα να ξεκινήσει η διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη του έργου η οποία είναι και η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει, πριν εκδοθεί η άδεια και ξεκινήσουν τα έργα.

Στην ΑΕΚ έχουν πάρει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την ηγεσία του Υπουργείου, πως με την κατάθεση της απόφασης του ΣτΕ, αλλά και με την έκδοση της άδειας για την περιβαλλοντική μελέτη, όταν αυτή τεθεί σε διαβούλευση, δεν θα υπάρξει κανένα «κόλλημα» στην συνέχεια και αμέσως θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Για αυτό και όλοι οι υπεύθυνοι του έργου, από σήμερα αρχίζουν και πάλι το… τρέξιμο προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότατο δυνατό και πάντα μέσα σε νόμιμα πλαίσια.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου