Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Συνάντηση κορυφής για την «Αγιά Σοφιά»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του είχαν χθες (24/6) συνάντηση με θέμα το γήπεδο και την κωλυσιεργία που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης ώστε να δώσει την περιβαλλοντική άδεια.


Είναι γεγονός ότι μετά την επίσημη απόφαση του ΣτΕ και την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων στο ΥΠΑΠΕΝ για να βγει σε δημόσια διαβούλευση η περιβαλλοντική άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ, έχει περάσει αρκετός χρόνος χωρίς καμία εξέλιξη.

Στην Ένωση υπάρχει εκνευρισμός για τη στασιμότητα του θέματος, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν τα πάντα έτοιμα για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την έκδοση της οικοδομικής άδειας, περιμένοντας από το υπουργείο να κάνει απλώς τη δουλειά του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως είχε χθες συνάντηση με τους συνεργάτες του για να συζητήσουν για τις όποιες εξελίξεις γύρω από την «Αγιά Σοφιά» και για τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που απομένουν για να προχωρήσει το έργο, όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για τον καθαρισμό και την προετοιμασία του οικοπέδου, συζητήθηκε το θέμα τον εταιριών που θα αναλάβουν το έργο αλλά και ο διαγωνισμός που πρόκειται να γίνει για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και οι εμπορικές συμφωνίες τις οποίες έχει αναλάβει προσωπικά ο Τίγρης. 

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου