Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Λαφαζάνη είσαι εδώ;

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να κυλήσουν όλα ρόδινα, ειδικά όταν μιλάμε για την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά».
Η νέα καθυστέρηση όσον αφορά την περιβαλλοντική άδεια έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι βλέπουν μια αδικαιολόγητη αργοπορία.


Μία εβδομάδα και κάτι έχει περάσει από την ημέρα που η ΑΕΚ κατάθεσε την επίσημη απόφαση του ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ περιμένοντας από το υπουργείο να θέσει σε δημόσια διαβούλευση την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου.

Αυτή η κίνηση θα ήταν και η τελευταία πριν η Ένωση προχωρήσει στην έκδοση της οικοδομικής άδειας, η οποία θα σημάνει την έναρξη των εργασιών. Ωστόσο η αργοπορία που σημειώνεται προκαλεί αντιδράσεις στο εσωτερικό του Δικεφάλου, με τον εκνευρισμό να γίνεται κάθε μέρα και πιο έντονος.

Από πλευράς ΑΕΚ είχε ξεκαθαριστεί ότι θα πραγματοποιούνταν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν γρήγορα, ενώ ανάλογες «δεσμεύσεις» είχαν δώσει και οι άνθρωποι του υπουργείου. Παρ’ όλα αυτά, από την περασμένη Τετάρτη, μέχρι σήμερα δεν έχει κουνηθεί... φύλλο.

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να προβληματίζονται με τη συγκεκριμένη καθυστέρηση, ωστόσο ακόμα κρατούν χαμηλά τους τόνους βλέποντας την κρίση που υπάρχει στη χώρα. Οι Κιτρινόμαυροι αναμένουν από τον υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη να προχωρήσει το θέμα έτσι ώστε να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, καθώς ήδη έχει βγει εκτός χρονοδιαγράμματος το έργο...

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου