Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Η απόφαση του ΣτΕ και η αποχώρηση του προέδρου

Επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του κ. Σωτήρη Ρίζου, που επιθυμεί να μην αφήσει εκκρεμότητες.


Επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σωτήρη Ρίζου. Όπως ανακοινώθηκε από το ΣτΕ εν όψει της επόμενης συνεδρίασης της Ολομέλειας: «Η τακτική συνεδρίαση της Ολομελείας της 5ης Ιουνίου 2015 θα αρχίσει, εκτάκτως, στις 11.00 π.μ. Θα προηγηθεί, στις 9.30 π.μ. πανηγυρική συνεδρίαση επί τη αποχωρήσει του Προέδρου του Δικαστηρίου κ. Σωτηρίου Αλ. Ρίζου».

Θυμίζουμε ότι η απόφαση για την αποχώρηση του κ. Ρίζου (που αναμένεται να αναλάβει μια πολύ τιμητική θέση) είναι γνωστή εδώ και καιρό. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, είχαν... τρέξει αρκετά γρήγορα όλες οι υποθέσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, μεταξύ των οποίων και αυτή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμία του κορυφαίου δικαστικού λειτουργού είναι πριν από την επίσημη αποχώρηση του από τη θέση του να έχουν φτάσει στο τέλος του όλες οι υποθέσεις που συζητήθηκαν στην Ολομέλεια, με τον ίδιο ως πρόεδρο. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, η απόφαση αναμένεται άμεσα, ακόμη και εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου