Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Περιμένει ΣτΕ και στρέφεται σε ΥΠΑΠΕΝ

Στην ΑΕΚ είναι σίγουροι ότι εντός των ημερών θα πάρουν στα χέρια τους τις επίσημες αποφάσεις του ΣτΕ σχετικά με τις προσφυγές που είχαν κατατεθεί από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και τους 17 πολίτες και από γι’ αυτό έχουν στρέψει όλο τους το ενδιαφέρον στο ΥΠΑΠΕΝ για την περιβαλλοντική και οικοδομική άδεια.


Κάθε μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται και ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς». Πλέον στο οικόπεδο της ΑΕΚ έχουν μπει οι μπουλντόζες για τον καθαρισμό και το ίσιωμα του, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες, με σκοπό να κοπούν και να απομακρυνθούν οι σιδεριές περιμετρικά αυτού.

Στην Ένωση θέλουν να είναι όλα έτοιμα, έτσι ώστε με του που εκδοθεί η άδεια περίφραξης να μπορέσουν να «κλείσουν» το χώρο και από εκεί και πέρα, έχοντας σίγουρες τις επίσημες ανακοινώσεις των αποφάσεων του ΣτΕ, οι οποίες αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ΥΠΑΠΕΝ.

Από εκεί χρειάζονται την περιβαλλοντική μελέτη, η οποία θα μπει στο φάκελο της «Αγιάς Σοφιάς», έτσι ώστε να μπορέσει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Στόχος της Ένωσης είναι να μην χαθεί κι άλλος χρόνος και με το που θα ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες να ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου