Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Το τελευταίο βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Τα έργα καθαρισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στην ΑΕΚ περιμένουν και την άδεια περίφραξης του οικοπέδου και από εκεί και πέρα άπαντες αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του ΣτΕ για να μπει το όνειρο στην τελική ευθεία


Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει απορρίψει τις προσφυγές τόσο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας όσο και των 17 πολιτών και αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στην ΑΕΚ περιμένουν εδώ και καιρό τα έγγραφα τα οποία θα προστεθούν στο φάκελο του γηπέδου και θα κατατεθούν στο ΥΠΑΠΕΝ, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ωστόσο υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από το ΣτΕ.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται πάντως να επισημοποιηθούν οι αποφάσεις, κάτι που περιμένουν και από το Υπουργείου για να δώσουν την περιβαλλοντική αλλά και την οικοδομική άδεια, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».

Ουσιαστικά λοιπόν, αυτό που απομένει για την έναρξη του... ονείρου είναι το ΣτΕ, καθώς το ΥΠΑΠΕΝ είναι πανέτοιμο να δώσει το «πράσινο» φως στην ΑΕΚ. 

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου