Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Μεταγραφή… αεροδρομίου η άδεια για την «Αγιά Σοφιά»

Σύμφωνα με ελεγχόμενες και αποκλειστικές πληροφορίες από κύκλους τόσο της περιφέρειας Αττικής όσο και της κυβέρνησης, η συνάντηση που ζήτησε η επίσημη ΑΕΚ από τον Λαφαζάνη θα επιφέρει χαρμόσυνα νέα για το γηπεδικό ζήτημα της Ένωσης.
Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ...


Προ ημερών, η ΑΕΚ ζήτησε ραντεβού από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον Υπουργό  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη έτσι ώστε να διαπιστώσει από κοντά τις προθέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την «Αγιά Σοφιά».

Αποκαλύπτουμε σήμερα, παρ’ ότι ραντεβού δεν έχει οριστεί ακόμη μεταξύ των δύο πλευρών, ότι τα νέα που περιμένει η Ένωση από τα χείλη των ανθρώπων της κυβέρνησης θα είναι άκρως χαρμόσυνα.

Πιο συγκεκριμένα, και επικαλούμενοι πηγές μας τόσο από την περιφέρεια Αττικής όσο και μέσα από την κυβέρνηση, η οικοδομική άδεια για το χτίσιμο της «Αγιά Σοφιάς» αναμένεται να είναι και η τελευταία… «μεταγραφή» αεροδρομίου της Ένωσης που θα ξεσηκώσει τον κόσμο ενώ θα δυναμώσει παράλληλα την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας που αναμένεται να πωλούνται έως και το τέλος του Αυγούστου.

Τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτό; Ότι με κάθε επιφύλαξη η οικοδομική άδεια, εφόσον η ΑΕΚ ξεπέρασε και τον σκόπελο με τις προσφυγές στο ΣτΕ από Δήμο και «17», αναμένεται να εκδοθεί μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια θα κινηθούν όλες οι υπόλοιπες εργασίες έτσι ώστε παράλληλα με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League να ξεκινήσουν και οι εργασίες ανοικοδόμησης της «Αγιά Σοφιάς».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου