Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Πιέζει η ΑΕΚ για το γήπεδο!

Η ΑΕΚ ζητάει από την Κυβέρνηση μια επίσημη τοποθέτηση σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς», καθώς διαπιστώνει ότι καθυστερεί η έκδοση της οικοδομικής άδειας.


Αρκετό καιρό έχει κάνει υπομονή η Ένωση, η οποία έχει πάρει δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο παρατηρείται ένα κόλλημα σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, η οποία δημιουργεί προβληματισμούς.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας αντιλαμβάνονται τα όσα περνάει η Κυβέρνηση, ωστόσο έχουν λάβει δεσμεύσεις τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, οι οποίοι είναι σύμφωνοι με την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», βάσει του σχεδίου που υπάρχει, την ίδια στιγμή που έχει εγκριθεί ο νόμος και έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια με τις δύο προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αυτό που ζητεί η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή από την Κυβέρνηση είναι μια επίσημη τοποθέτηση, η οποία θα ξεκαθαρίζει το τι θα συμβεί με την κατασκευή του γηπέδου και αν τελικά οι δεσμεύσεις θα γίνουν πράξεις.

Άλλωστε και η ίδια η ομάδα είναι πιεσμένη, καθώς ο κόσμος περιμένει την έναρξη των εργασιών αρκετό καιρό τώρα καθώς οι καχύποπτοι καταλογίζουν ευθύνες αποκλειστικά την ΠΑΕ, η οποία όμως με τη σειρά της περιμένει την Κυβέρνηση έχοντας πράξει όσα απαιτούνται δια της νομίμου οδού.

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου