Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Κοντονής: ΑΕΚ και Δήμος ΝΦ να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ

Ξεκάθαρος ο υφυπουργός αθλητισμός σε ό,τι αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ
Δείτε video με τις δηλώσεις του


Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο Σταύρος Κοντονής σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ! Σε συνέντευξή του στο left.gr ο υφυπουργός αθλητισμούς μίλησε για αρκετά θέματα, μεταξύ αυτών και το γηπεδικό της Ένωσης. Στο συγκεκριμένα θέμα τόνισε πως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Δήμος πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ (η απόφαση θυμίζουμε είναι θετική για την ΑΕΚ όπως παραδέχθηκε μέχρι και ο Άρης Βασιλόπουλος και μένει να καθαρογραφτεί και να δημοσιοποιηθεί) και πως πρέπει να αποκατασταθεί μία αδικία εις βάρος της ΑΕΚ και το γήπεδό της να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Κοντονής είπε: 

«Οδεύει στο τέλος της η δικαστική αντιπαράθεση που υπήρχε με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την ΑΕΚ. Ολες οι πλευρές να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις. Ειδικά όταν είναι απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου, όπως είναι το ΣτΕ. Αυτή η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους. Ειχε γίνει αδικία εις βάρος της ΑΕΚ. Αυτή η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί. Τα ίδια λέγαμε και πριν, τα ίδια λέμε και τώρα. Πως θα αποκατασταθεί θα μας το πει το ΣτΕ με την απόφαση. Δηλαδή, να κατασκευαστεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο χώρο που ήταν και το παλιό γήπεδο».

Δείτε στο video που ακολουθεί τις δηλώσεις Κοντονή, με την αναφορά του στο γήπεδο της Ένωση να είναι από το 9ο λεπτό και μετά.
Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου