Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Τι περιμένουμε για να μπουν οι μπουλντόζες

Τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί πλέον εμπόδιο στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον απομένουν μόνο τρια βήματα έτσι ώστε η Ένωση να μπορέσει να βάλει μπροστά τις μηχανές.


Η συνάντηση της περασμένης Δευτέρας με τον Δήμο και το ΥΠΕΚΑ ήταν άκρως ενθαρρυντική με τα μηνύματα από κάθε κατεύθυνση να... δηλώνουν ότι η ρήξη ανάμεσα σε ΑΕΚ και δημοτική αρχή έχει αρχίσει να μικραίνει.

Οι Κιτρινόμαυροι εξήγησαν τα πάντα στους ανθρώπους του Δήμου, τους παρουσίασαν με στοιχεία τι περιλαμβάνει το σχέδιο του γηπέδου και πλέον περιμένουν νέο κάλεσμα από τον Άρη Βασιλόπουλο, έτσι ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Στόχος πλέον είναι η επίσημη απόφαση του ΣτΕ, η οποία ακυρώνει τις προσφυγές τόσο των «17» πολιτών, όσο και του Δήμου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται η συμφωνία της Ένωσης με τη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα καθυστερήσει.

Άλλωστε, ο Άρης Βασιλόπουλος, με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Δήμος μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει εξετάσει όσα του παρουσίασε η ΑΕΚ και θα τα επικοινωνήσει ξανά μαζί της.

Από εκεί και πέρα, αυτό που απομένει για να μπουν επιτέλους οι μπουλντόζες στο μαγικό οικόπεδο είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας, που θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου