Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Ανδριόπουλος: «Εχουμε το ποσό της πρώτης φάσης του έργου, σε 3-4 μήνες η άδεια»

Η απόφαση του ΣτΕ ήταν θετική για την ΑΕΚ, καθώς ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και οι 17 πολίτες που έκαναν προσφυγή ενημερώθηκαν για την απόρριψη της. 


Έτσι, η ΑΕΚ με το νόμο στα χέρια της προχωρά στις επόμενες διαδικασίες αναμένοντας την οικοδομική άδεια για τα πρώτα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ (αύριο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά), ανέφερε ότι στην «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» έχει συγκεντρωθεί ήδη το ποσό για την πρώτη φάση του έργου για την «Αγιά Σοφιά», ενώ μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες περιμένουν και την πρώτη άδεια εκσαφών.

«Τώρα είμαστε στο καλύτερο σημείο για την Αγιά Σοφιά. Δικαιούται η δημοτική αρχή να αλλάξει στάση, έχοντας πλέον αντιληφθεί ότι η υλοποίηση δεν έχει μόνο υποχρεώσεις, έχει και μεγάλα ανταποδοτικά οφέλη για τον Δήμο και τους Δημότες. Η ΑΕΚ έχει ήδη συγκεντρώσει το ικανό ποσό που χρειάζεται για όλη την πρώτη φάση υλοποίησης του έργου. Μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες, εκτιμώ να έχουμε πάρει την πρώτη άδεια εκσκαφών» είπε χαρακτηριστικά ο project manager του μεγάλου έργου της ΑΕΚ.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου