Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ασλανίδης: Το γήπεδο θα γίνει στη Ν.Φ. και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης


Σίγουρος πως η «Αγιά Σοφιά» θα πάρει... σάρκα και οστά, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Ασλανίδης, με δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από αυτή τη συνάντηση που έγινε έστω και αργά, πιστεύουμε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας και ο Δήμος και η μεριά της ΑΕΚ και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις από πλευράς του Δήμου, για να πει:

«Έγινε μία επαγγελματική και εμπεριστατωμένη συζήτηση. Λύθηκαν από πλευράς της ΑΕΚ τα ερωτήματα που είχαν οι άνθρωποι του Δήμου. Αυτό που αρχικά είχε γραφτεί ότι θα μας πρότειναν ένα άλλο σχέδιο, δεν υφίσταται. Ήρθαν άνθρωποι από την Αγγλία και από άλλο μέρος και πιστεύουμε ακράδαντα η μεριά της ΑΕΚ ότι το επιτελείο που έχει σχεδιάσει το μεγαλείο που λέγεται έργο και γήπεδο της ΑΕΚ, τους έλυσε όλα τα ερωτήματα. Μιλάμε για την Αγιά Σοφιά. Γίνανε κάποιες ερωτήσεις και κάποιες παρεμβάσεις και καλυτέρευση από πλευράς των ανθρώπων που βρέθηκαν στη συνάντηση και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και ύστερα, με ηρεμία και σύμπνοια».

Ολοκληρώνοντας ρωτήθηκε για το αν υπήρξε ένσταση για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει: «Όλα θα γίνουν με ηρεμία και σύμπνοια. Αυτό αποφασίσαμε. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Πιστεύω ότι αποφασίσαμε για όλα τα βασικά ερωτήματα.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου