Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τη συναίνεση με το δήμο - κατατίθενται όλα τα στοιχεία

Απόλυτα θετικά εξελίχθηκε για την ΑΕΚ η συνάντηση με τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και παράγοντες του ΥΠΕΠΑΝ.


Η επαφή είχε θετικό πρόσημο, καθώς για πρώτη φορά υπήρξε σύμπνοια και συναίνεση. Παρατάσσοντας το βαρύ πυροβολικό της σε επίπεδο τεχνικών, η ΑΕΚ έλυσε κάθε απορία που τέθηκε στο τραπέζι, έδειξε πως επιθυμεί να προχωρήσει προσφέροντας ζωή και πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη στην περιοχή και πως το σχέδιο σέβεται τον χαρακτήρα της πόλης και το περιβάλλον.

Μολονότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό ατού την τεράστια νίκη της στο ΣτΕ, το θέμα δεν έπεσε στο τραπέζι. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, από τη στιγμή που απλά επιβεβαιώθηκε η νομιμότητα όσων υποστηρίζει εδώ και καιρό η ΑΕΚ. Αλλωστε, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της Ενωσης να προχωρήσει στο κλίμα συναίνεσης και ο κοινός τόπος που βρέθηκε, να αποτελέσει εφαλτήριο για να υπάρξει νέα εποχή στις σχέσεις των δύο μερών.

Στο πλαίσιο των νέων σχέσεων, η ΑΕΚ συμφώνησε να παραδώσει σήμερα το μεσημέρι ολοκληρωμένο φάκελο με μελέτες στον δήμο. Αν και έχουν δοθεί αρκετά ως σήμερα, υπήρχαν κάποιες δυσλειτουργίες και στην ΑΕΚ θα παραδώσουν όλες τις μελέτες, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Η χθεσινή συνάντηση είναι η αρχή μιας νέας εποχής και παρά τις λογικές επιφυλάξεις που υπάρχουν στους «κιτρινόμαυρους», αντιμετωπίζουν την υπόθεση με ενθουσιασμό.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου