Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Περιμένοντας την άδεια

Το έργο της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται να μπαίνει στη τελική ευθεία. 


Εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστή η απόφαση του ΣτΕ που απέρριψε τις προσφυγές και δικαίωσε την ΑΕΚ. Μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα, προκειμένου στην ΑΕΚ να περάσουν στην επόμενη μέρα.
Οι κιτρινόμαυροι εμφανίζονται σίγουροι πως μόνο το δικό τους πλάνο είναι εφικτό και θα έχει οφέλη και για ολόκληρη την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Έτσι την Δευτέρα στη συνάντηση που θα έχουν με το Υπουργείο και τον Δήμο θα πάνε με τα δικά τους πλεονεκτήματα. Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τα δυνατά τους «όπλα» για να κάνουν ξεκάθαρο και πάλι πως το γήπεδο μπορεί να γίνει, αντικρούοντας κάθε αμφισβήτηση.

Πλέον άπαντες αναμένουν την οικοδομική άδεια, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα. Δεν μπορεί να σταματήσει η διαδικασία, όσες διαφωνίες και ενστάσεις προκύψουν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έτσι και αλλιώς είχε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπει σε εντάσεις για ένα τόσο μεγάλο θέμα. Θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με όλες τις αρμόδιες πλευρές και όλοι μαζί να προχωρήσουν στο έργο. Στην συνάντηση της Δευτέρας θα ζητήσει   να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Παρόντες στην συνάντηση της Δευτέρας, αναμένεται να είναι ο διευθυντής της «Dimand», Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο αρχιτέκτονας του έργου Θανάσης Κυρατσούς, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου.
Πλέον η ΑΕΚ προχωρά παράλληλα τις διαδικασίες για να πάρει στα χέρια της την άδεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή αναμένεται να βγει μέσα στον επόμενο μήνα για να μπορέσουν οι «κιτρινόμαυροι να ξεκινήσουν τα έργα.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου