Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Πανέτοιμη να καταρρίψει κάθε σενάριο του δήμου η ΑΕΚ στην αποψινή συνάντηση

Η απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με τις προσφυγές του δήμου και των «17» (έστω και αν για την πρώτη εκκρεμεί η οριστική απόφαση, με αρνητικές εισηγήσεις από πρόεδρο και εισηγητή πάντως) για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο. 


Την ώρα που υπήρχε έντονη αμφισβήτηση για την τύχη του γηπέδου, το ΣτΕ ήρθε να δυναμώσει την προσπάθεια της ΑΕΚ και να γεμίσει ξανά ενθουσιασμό. Απόψε, στη συνάντηση που έχει ζητήσει ο δήμος, η Ενωση φιλοδοξεί να καταρρίψει και κάθε περίεργο σενάριο που συντηρείται και σπεκουλάρεται επί μήνες.

Ο δήμος έχει προσκαλέσει την ΑΕΚ και το Υπουργείο, σε συζήτηση που θα πείθει πως το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» μπορεί να υλοποιηθεί και στην έκταση που ανήκε αρχικώς στον σύλλογο (τα 26,5 στρέμματα). Ωστόσο, αν και ισχυρίζονταν πως είχαν μελέτες που αποδείκνυαν κάτι τέτοιο, φαίνεται πως έχουν απλές γνωμοδοτήσεις. Πιθανώς αερολογίες, από τη στιγμή που τέτοια θέματα απαιτούν πολύμηνες και πολυδάπανες μελέτες. Ο δήμος φαίνεται πως δεν έχει τίποτε τέτοιο στη διάθεση του, αλλά απλές γνωμοδοτήσεις που απηχούν κυρίως τις επιθυμίες όσων έχουν εμμονή κατά του γηπέδου.

Προκειμένου να αντικρούσει με επιχειρήματα, μελέτες και σχέδια όλη τη σπέκουλα που σέρνεται επί μήνες, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να παρατάξει τα πιο βαριά όπλα της στο τεχνικό κομμάτι. Παρόντες θα είναι ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και η ομάδα του, ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσού, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Νίκος Στράτος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Με στοιχεία και ξεκάθαρο τρόπο, θα επιχειρήσουν να κλείσουν μια και καλή αυτήν την υπόθεση, ξεκαθαρίζοντας πως η ΑΕΚ έχει τον νόμο και το δίκιο με το μέρος της.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου