Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ): Η ΑΕΚ συναντήθηκε με άτομα που δεν μπορούν να εκφράσουν άποψη

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο επιτίθεται στην ΑΕΚ, κατηγορώντας τη για επικοινωνιακή πολιτική και ξεκαθαρίζει ότι αυτοί που συναντήθηκαν με την αντιπροσωπεία τους δεν μπορούν να εκφράσουν την πολιτική ηγεσία.


Να... διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν μετά τη χθεσινή συνάντηση προσπαθεί με ανακοίνωσή του το ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ). Το υπουργείο επιβεβαιώνει τη συνάντηση της 30ης Μαρτίου, όπου εμπειρογνώμονες του Δήμου Φιλαδέλφειας θα παρουσιάσουν στην ΑΕΚ τη δική τους άποψη για τη δυνατότητα κατασκευής γηπέδου στα 26 στρέμματα και παράλληλα, ούτε λίγο ούτε πολύ, διαψεύδουν όσα βγήκαν προς τα έξω, απ' αυτά που ειπώθηκαν από τους ανθρώπους του υπουργείου, με την αιτιολογία ότι αυτοί που συναντήθηκαν με τα στελέχη της ΑΕΚ, δεν εκφράζουν με την άποψή τους το ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ)! Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι το ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ) το εκφράζει μόνο η πολιτική του ηγεσία!

Με λίγα λόγια η χθεσινή συνάντηση που κλείστηκε από τη γραμματέα του Υπουργούν κ. Τσιρώνη, με την προοπτική να παρευρεθεί και ο ίδιος, όπως είχε παρευρεθεί στη συνάντηση με το Δήμο Φιλαδέλφειας, δεν είχε τελικά καμία αξία, αφού αυτοί που τον εκπροσώπησαν δεν έχουν το δικαίωμα άποψης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ)

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε την διαρροή από την πλευρά της ΑΕΚ, μιας ουσιαστικής συζήτησης ενημέρωσης που έγινε με εντολή του Υπουργού Αναπληρωτή Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη από τον νομικό σύμβουλο του Υπουργείου Κώστα Διάκο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και είχε σκοπό την ενημέρωση του Υπουργείου επί των θέσεων του Σωματείου, με στόχο την εξεύρεση μιας λύσης μεταξύ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς αντιδράσεις.

Είναι γεγονός ότι αιφνιδιαστήκαμε από την επικοινωνιακή αυτή επιλογή της ΑΕΚ όσον αφορά μια συζήτηση που δεν είχε επίσημο χαρακτήρα αλλά διερεύνησε τα δεδομένα των δύο πλευρών.

Με τον ίδιο χαρακτήρα και στο ίδιο υπηρεσιακό επίπεδο έγινε και η συνάντηση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί ενημερωθήκαμε πρώτη φορά για την, προβλεπόμενη από το δήμο, σύσκεψη εμπειρογνωμόνων για τις 30 Μαρτίου 2015, στην οποία θα καλείτο και η ΑΕΚ. Άρα είναι ψευδές ότι η πρωτοβουλία ανήκει στο Υπουργείο. Απλά ενημερώθηκε η ΑΕΚ γι' αυτό και όντως παροτρύνθηκε να παρευρεθεί στο πλαίσιο της επιθυμίας του Υπουργείου για άρση του συγκρουσιακού κλίματος.

Όλα τα υπόλοιπα που είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις επικοινωνιακές διαρροές της ΑΕΚ, αλλά και την σχετική ολιγόλογη ανακοίνωση, δεν είναι αληθή. Καμία άποψη του Υπουργείου δεν εκφράστηκε, κάτι που μόνο η πολιτική ηγεσία μπορεί να κάνει. Απλά διερευνήσαμε τις προθέσεις, τις διαφορές και τις δυνατότητες σύγκλισης.

Λυπούμαστε που η ΑΕΚ υπέταξε την ουσία για την λύση του θέματος στην επικοινωνιακή της πολιτική.

Το Υπουργείο θα είναι πάντα στην διάθεση του ιστορικού σωματείου της ΑΕΚ για οποιαδήποτε επικοινωνία, για οποιοδήποτε θέμα.»

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου