Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Οι ψευτο-οικολόγοι θυμήθηκαν το άλσος

Οι οικοταλιμπάν της δημοτικής αρχής θυμήθηκαν ότι υπάρχουν ξερά χόρτα πίσω από εκεί που ήταν οι θύρες 1,2,3 και πήγαν να τα κόψουν για να κάνουν δεντροφύτευση. Είναι ακριβώς στον χώρο που η ΑΕΚ ζητεί για να κάνει το γήπεδο της.


Ένα άλσος εστία μόλυνσης και... 10 οικοταλιμπάν που τους πείραξαν μόνο τα χόρτα που υπάρχουν πίσω από τις θύρες 1, 2 και 3 του γηπέδου, χώρος τον οποίο χρειάζεται η ΑΕΚ για να χτίσει την «Αγιά Σοφιά».

Από το πρωί του Σαββάτου, η... οικολογική συνείδηση μερίδας πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας «ξύπνησε». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ψευτο – οικολόγοι του Δήμου αποφάσισαν να καθαρίσουν τα χόρτα στον χώρο πίσω από τις θύρες 1,2 και 3 και να φυτέψουν δέντρα για να δώσουν...οξυγόνο στην περιοχή.

Ο συγκεκριμένος χώρος, είναι εκείνος που η ΑΕΚ ζητά για να χτίσει το γήπεδο της, και σύμφωνα με το νόμο, που βρίσκεται σε ισχύ καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα η απόφαση του ΣτΕ, της ανήκει.

Το αστείο της υπόθεσης φυσικά είναι ότι στο άλσος επικρατεί η απόλυτη εξαθλίωση, όμως αυτό που ενοχλούσαν ήταν τα χόρτα πίσω από τις συγκεκριμένες θύρες. Οι οικοταλιμπάν συνεχίζουν τις προκλήσεις, θέλοντας να δημιουργήσουν ξανά θέματα με τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τη στιγμή που η κατάσταση είχε ηρεμήσει το τελευταίο διάστημα. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου