Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Χαμηλά τους τόνους, αλλά δυνατή την Δευτέρα

Η ΑΕΚ δεν επιβεβαίωνε, ούτε θέλησε να πάρει θέση χθες στην αποκάλυψη ότι το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές του Δήμου  και των «17», κρατώντας έτσι στάση αναμονής μέχρι το κρίσιμο ραντεβού της Δευτέρας με εκπροσώπους τους δημοτικής αρχής της πόλης αλλά και του υπουργείου


Η χθεσινή είδηση περί απόρριψης των προσφυγών του Δήμου και των «17» ξεσήκωσε τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος βλέπει ένα ένα τα εμπόδια να προσπερνούνται και το όνειρο της «Αγιάς Σοφιάς» να βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίηση του.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Ένωση το μόνο που περιμένει πλέον είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας για να μπορέσει να ξεκινήσει τα έργα στο μαγικό οικόπεδο, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι, έχοντας... «καεί από τον χυλό, φυσάνε και το γιαούρτι», αποφασίζοντας να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους.

Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες περί προσφυγών, ούτε να τοποθετηθούν επίσημα, ωστόσο μετά την εξέλιξη αυτή στο ραντεβού της Δευτέρας θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι, καθώς καλύπτονται απόλυτα από τον νόμο, αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα εμφανιστούν στο ραντεβού με τον Δήμο και το Υπουργείο, ισχυροί και περιμένουν να δουν τι άλλο μπορούν να σκαρφιστούν οι.... εχθροί του γηπέδου, οι οποίοι ήδη ψάχνουν τρόπους να βάλουν κι άλλα εμπόδια στο όνειρο.

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου