Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Τώρα η AEK κρατά όλους τους «άσους»

Μπορεί η απόφαση του ΣτΕ να μην έχει καθαρογραφεί, μπορεί στην ΑΕΚ επισήμως να μην την έχουν, ούτε να ξέρουν το σκεπτικό της. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως η χθεσινή ήταν ίσως η πιο σημαντική μέρα, στον δρόμο για την επιστροφή της ομάδας στο δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Κυρίως διότι αποδεδειγμένα και κατοχειρωμένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο υπάγεται το έργο είναι και σύννομο και συνταγματικό. Τώρα πλέον η ΑΕΚ κρατά βαριά χαρτιά στα χέρια της. Και στη συνάντηση που θα έχει την Δευτέρα με το Υπουργείο και τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα πάει με όλους τους άσους στο δικό της φύλλο. Εκτός από την απόφαση του ΣτΕ, η ΑΕΚ θα προσέλθει στη συνάντηση και μ” όλους όσους εμπλέκονται τεχνικά με το έργο. Προκειμένου να πείσει με κάθε (τεχνική) λεπτομέρεια πως το γήπεδο μπορεί να γίνει και να καταρρίψει κάθε είδους επιχείρημα περί του αντιθέτου που ενδεχόμενως θα πέσει στο τραπέζι.

Η ΑΕΚ πλέον, παίρνοντας την οικοδομική άδεια, θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσει τα έργα. Παραβλέποντας φωνές και διαφωνίες, απ” όπου και αν προέρχονται. Όμως από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε καταστήσει σαφές πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει έτσι. Θέλει με την πολιτεία και τον Δήμο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και να λυθούν όλα τα προβλήματα.  Θέλει να βρεθεί μια αμοιβαία επωφελή λύση, προκειμένου να γίνει το έργο του νέου γηπέδου. Και αυτό θα επιδιώξει ήδη από την συνάντηση της Δευτέρας, για να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Πηγή : enwsi.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου