Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Περιφράσσει και καθαρίζει το οικόπεδο!

Η ΑΕΚ περιμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την έγκριση της Πολεοδομίας, για να προχωρήσει στην... προετοιμασία του οικοπέδου της πριν ξεκινήσουν τα έργα.


Μετά την Γενική Συνέλευση και την έγκριση του παραχωρητηρίου, απομένουν πλέον συγκεκριμένα βήματα από πλευράς ΑΕΚ, για να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Που δεν είναι άλλος από την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ΑΕΚ προχωρούν έχοντας στα χέρια τους τον νόμο που «θωρακίζει» την «Αγιά-Σοφιά» και περιμένουν την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα. Και επιθυμούν να είναι απόλυτα έτοιμοι για τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος και η κατασκευή του γηπέδου να τεθεί σε εφαρμογή.

Γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες εστάλη τις προηγούμενες μέρες στην Πολεοδομία Νέας Ιωνίας αίτημα, προκειμένου να επιτραπεί στην ΑΕΚ να περιφράξει και να καθαρίσει το οικόπεδό της, ώστε να γίνει η απαραίτητη προεργασία προτού μπουν οι μπουλντόζες! Και στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση και την έγκριση της Πολεοδομίας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Άλλωστε το αίτημα της «Ένωσης» είναι απόλυτα δίκαιο, αφού μιλάμε για ένα οικόπεδο που της ανήκει και που βάσει νόμου, της επιτρέπει να χτίσει σε αυτό, το νέο της γήπεδο. Εφόσον λοιπόν έρθει το έγγραφο από την Πολεοδομία, το αμέσως επόμενο διάστημα τα ειδικά μηχανήματα θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα προετοιμάσουν το οικόπεδο, για να γίνει το τελικό βήμα και τα έργα να ξεκινήσουν, μόλις εξασφαλιστεί η οικοδομική άδεια. Και στην «Ένωση» εκτιμούν πως άλλο ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, όπως αυτό που έχει να κάνει με την περίφραξη και τον καθαρισμό του οικοπέδου, θα ολοκληρωθεί την εβδομάδα που έρχεται και θα γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα, για να πάρει "σάρκα και οστά" ο στόχος όλων των ΑΕΚτζήδων.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου