Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Με… γεμάτα χέρια στην Κυβέρνηση ο Τίγρης

Άπαντες στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι το θέμα της κατασκευής της Αγιάς Σοφιάς θα έμενε πίσω λόγω της αλλαγής της Κυβέρνησης, ωστόσο δεν άφησαν τίποτα στην τύχη τους και οργανώνουν το επόμενο βήμα.


Οι εκλογές και η αλλαγή της Κυβέρνησης στην Ελλάδα, έφεραν το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ πίσω, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ένωσης σταμάτησαν να δουλεύουν και να οργανώνονται.

Μετά τις εξελίξεις στο Eurogroup και την παράταση που δόθηκε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα περιμένει λίγο ακόμα και στη συνέχει αναμένεται ότι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της Αγιά Σοφιάς.

Αυτό που περιμένει ο Μελισσανίδης είναι αρχικά η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, από τους λιγοστούς δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και οι άδειες αρχικά για την περίφραξη και στη συνέχεια για την οικοδόμηση.

Από τη στιγμή που ολοκληρωθούν αυτά τα θέματα, ο Τίγρης θα πάει με γεμάτα χέρια στο ραντεβού με την Κυβέρνηση, ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να μην μπορεί κανένας να του δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου