Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Δεν πήγε στη «Δίκη της Δευτέρας» λόγω του δημοτικού συμβουλίου της… Τετάρτης

Αυτοδιαψεύστηκε σε χρόνο ρεκόρ ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-ΧαλκηδόναςΠριν από περίπου 3 εβδομάδες είχε προαναγγελθεί μία άκρως ενδιαφέρουσα... συνάντηση, στην τηλεοπτική «Δίκη της Δευτέρας» της 16ης Φλεβάρη. Εκεί, το «παρών» θα έδιναν ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, αλλά και ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, προκειμένου να γίνει δημόσιος διάλογος σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου.

Ωστόσο, ο δεύτερος αποφάσισε να αναβάλει την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, επικαλούμενος την ίδια ώρα, μεταμεσονύχτιο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που τον ανάγκαζε να μην μπορεί να παραστεί στο πάνελ. Αυτό βεβαίως το... ξέχασε αμέσως, αφού τελικά το μεταμεσονύχτιο Δ.Σ. της Δευτέρας, ορίστηκε για την Τετάρτη, με τον δήμαρχο να αυτοδιαψεύδεται σε χρόνο ρεκόρ.

Σε αυτό μάλιστα υπάρχει θέμα στην ημερήσια διάταξη για θέματα που αφορούν την υψομετρική μελέτη και η φημολογία που αναπτύχθηκε ήταν πως αφορούσε και την ΑΕΚ. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά μπορεί να είναι θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. οι υψομετρικές μελέτες, αλλά αυτές δεν αφορούν την ΑΕΚ.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου