Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζει υπερασπιστική γραμμή ο Δήμος για την προσφυγή

Η διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου ετοιμάζεται για την εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, σε περίπου ένα μήνα.
Καθορίζουν πληρεξούσιο δικηγόρο που θα τρέξει την υπόθεση.


Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το γήπεδο της ΑΕΚ και ο Άρης Βασιλόπουλος προετοιμάζεται για την προσφυγή που έχει κατατεθεί στο ΣτΕ και θα εκδικασθεί σε περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα, την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετεκλογικά, το οποίο θα λάβει χώρα στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας, στις 19:00 και εκεί θα θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις σε 26 θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ αυτών και ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση της προσφυγής...

«Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την κατάθεση στις 2-1-15 ενώπιον του Σ.τ.Ε. αίτησης ακύρωσης κατά 1. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και 2. του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής για την ακύρωση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 2008/3-11-14 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γενική Δ/νση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, Δ/νση Δασών Αθηνών, με θέμα “Τροποποίηση- Επικαιροποίηση της μελέτης με τίτλο Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Αλσους Ν. Φιλ/φειας”, καθώς και για παράστασή του στο Σ.τ.Ε. στις 6/3/2015 προς υποστήριξη της ως άνω αίτησης ακύρωσης και των συμφερόντων του Δήμου», αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου