Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο unfair της ΑΥΓΗΣ σε ΑΕΚ!

Απέκρυψαν από τον Τσίπρα τα ερωτήματα για την «Αγιά Σοφιά» -Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε τον Φίλη και την παρέα του στον αέρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Twitter (VIDEO)


Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήματα μέσω Twitter, με την εφημερίδα ΑΥΓΗ να οργανώνει την όλη διαδικασία.
Στο κλείσιμο της συνέντευξης, μέχρι και ο Τσίπρας απόρησε με το γεγονός ότι δεν είχε σταλεί κανένα ερώτημα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Κάτι λογικό, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί βρίσκει... μπροστά του αγανακτισμένους οπαδούς της Ένωσης.

"Καλά ρε παιδιά, κανένα μήνυμα για την ΑΕΚ δεν έχει έρθει;". Ρώτησε γελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σίγουρα δεν περίμενε αυτό που άκουσε ως απάντηση: "Για την ΑΕΚ έχουν έρθει, αλλά δεν τα πέρασε η συντακτική ομάδα"(!!!), του αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος. Κάτι που δείχνει για ακόμη μια φορά την πλήρη έλλειψη επιχειρημάτων που υπάρχει στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που οι άνθρωποι της ΑΥΓΗΣ αποφάσισαν να μην μεταφέρουν καν τα ερωτήματα του κόσμου στον Τσίπρα.

Πάντως, κι εκείνος απο την πλευρά του -παρότι εμφανώς αιφνιδιάστηκε απο την απάντηση που έλαβε- στην συνέχεια θα μπορούσε να τοποθετηθεί για το θέμα. Αλλά δεν το έκανε...Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου