Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Η μεγαλύτερη «προεκλογική συγκέντρωση» έγινε από την Original στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Απίστευτο ξέσπασμα του λαού της ΑΕΚ: Περίπου 3.000 οπαδοί της Ένωσης διαδήλωσαν υπέρ της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» 


Την μεγαλύτερη... προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε απόψε η Original 21, υπέρ της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς». Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν ραντεβού στο σταθμό του ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων (στις 19.00), όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ομάδας. Στην συνέχεια (περίπου μισή ώρα αργότερα) ξεκίνησε διαδήλωση του κόσμου της Ένωσης από το εν λόγω σημείο μέχρι το οικόπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η πορεία είχε παλμό και πάθος, με τον κόσμο να μην σταματά να φωνάζει συνθήματα υπέρ της «Αγιά Σοφιάς», αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, όσο πλησίαζε η διαδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, τόσο αυξάνονταν ο κόσμος που τελικά έφτασε τις 3.000(!). Όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν στην λεωφόρο Δεκελείας, στο ύψος του Δημαρχείου, η πορεία έκανε στάση, με τους φίλους της Ένωσης να φωνάζουν συνθήματα. Το δημαρχιακό μέγαρο φυλασσόταν από νωρίς από δυνάμεις των ΜΑΤ, ωστόσο έτσι κι αλλιώς δεν υπήρξαν έκτροπα.

Στο τέλος η διαδήλωση κατέληξε έξω από τη Σκεπαστή, όπου βρισκόταν και ο απεργός πείνας οπαδός της Ένωσης, Βάκης. Ο κόσμος τον αποθέωσε για τον αγώνα του, φωνάζοντας: "Βάκη, ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα" και του έδωσε κουράγιο για να συνεχίσει την προσπάθειά του!Πηγή : aek365.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου