Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Original 21: Την Παρασκευή πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Η Original 21 με ανακοίνωσή της καλεί τον  κόσμο της ΑΕΚ, να δώσει το παρών την Παρασκευή στην Ευελπίδων, σε μια από τις πολλές μάχες που θα δοθούν για την ολοκλήρωση του ονείρου που  λέγεται "Αγιά Σοφιά".


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 16/1 στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα παιχτεί η συνέχεια της παράστασης « η μετάλλαξη του επαναστάτη (?) της Γένοβας σε καταδότη της Φιλαδέλφειας ». Προσκεκλημένος είναι ο δημοκρατικός λαός της ΑΕΚ και ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ για να «θαυμάσει» από κοντά τον Δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας να δίνει κόσμο δείχνοντας με το δάχτυλο και δικαιώνοντας την «αριστερή» (?) ιδεολογία και κουλτούρα του (να τον χαίρονται αυτοί που τον στηρίζουν και τον καλύπτουν).

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ την Παρασκευή στις 09:00 δεν έχουμε δουλειές, δεν πάμε τα παιδιά στο σχολείο, αφήνουμε πίσω όποιο άλλο από τα δεκάδες προβλήματα αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας και δίνουμε όπως ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ παρόν έξω από τα δικαστήρια για να είμαστε δίπλα στα αδέλφια μας που δικάζονται άδικα μετά την ανυπόστατη μήνυση–κατάδοση του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου. Η οδός Ευελπίδων θα πρέπει την Παρασκευή να είναι σαν «…να παίζει η ΑΕΚΑΡΑ στα ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑ…».
Ο αγώνας για την ολοκλήρωση του ονείρου που λέγεται «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» είναι καθόλα νόμιμος και πολύπλευρος και μία σημαντική μάχη θα δοθεί την Παρασκευή.

OΛΟΙ ΕΚΕΙ !

ORIGINAL 21

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου