Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

H AEK συσπειρώνεται γύρω απ'τον Βάκη μέχρι να φτάσει η στιγμή της δικαίωσης

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τη στιγμή που ο Πάρης Βάκης άρχισε απεργία πείνας προκειμένου να πιέσει καταστάσεις για να κάνει πράξη το όνειρό του, αλλά και το όνειρο όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ. Να δει ξανά το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Κάθε μέρα μάλιστα που περνάει, όλο και περισσότερος κόσμος περνάει από το οικόπεδο στο οποίο ευελπιστούν άπαντες πως θα ανεγερθεί η «Αγιά Σοφιά». Από απλούς φίλους της Ένωσης μέχρι και ανθρώπους της ομάδας, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο οποίος βρέθηκε για δύο συνεχόμενες μέρες στο πλευρό του Βάκη, αλλά και ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Μιγκέλ Κορδέρο.

Ο Ισπανός έλεγε στον κόσμο ότι εκπροσωπεί όλη την ομάδα και θέλει να δείξει με την παρουσία του ότι οι παίκτες στέκονται δίπλα στον φίλαθλο της Ένωσης, ο οποίος έβαλε τον εαυτό του και την υγεία του κάτω απ” το καλό της ΑΕΚ, μόνο και μόνο για να ζήσει ξανά το μεγάλο του όνειρο. Εννοείται ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο θα αυξάνονται οι επισκέψεις στήριξης στον Πάρη Βάκη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στον αγώνα που άρχισε δεν είναι μόνος, αλλά αντίθετα έχει κοντά του όλους τους Ενωσίτες.

Ακόμα και η επίσημη ΑΕΚ συσπειρώνεται γύρω απ” τον Βάκη στηρίζοντας τον αγώνα που ξεκίνησε μόνος, αλλά συνεχώς βρίσκει νέους συμπαραστάτες, με την ελπίδα ότι τελικά ο αγώνας αυτός δε θα πάει χαμένος.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου