Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

H AEK στο πλευρό του Βάκη

Η απίστευτη ιστορία του Βάκη που για 6η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας, έχει συγκλονίσει τον κιτρινόμαυρο κόσμο και η ΑΕΚ επίσημα συμπαραστέκεται στην προσπάθεια του.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και έδειξε την συμπαράσταση της ΑΕΚ προς την προσπάθεια που κάνει ο αγνός φίλος της Ενωσης.

Ο Βάκης έχει συγκινήσει φίλους και εχθρούς με την προσπάθεια που κάνει να ευαισθητοποιούν οι αρμόδιοι για το γήπεδο της ΑΕΚ. Καθημερινά δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από απλούς φίλους της ομάδας. 

Πριν λίγη ώρα όμως τον επισκέφτηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, με τον οποίο συνομίλησαν για αρκετή ώρα. O πρόεδρος της ΑΕΚ με την ιδιότητα του γιατρού του προσέφερε και ιατρική βοήθεια.

Ο Βάκης τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του απο δω και στο εξής, ενώ ο κ. Ασλανίδης του εξέφρασε την στήριξη όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας και του Δημήτρη Μελισσανίδη που ενημερώνεται καθημερινά για την υγεία του.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο απεργός πείνας της ΑΕΚ έκανε σήμερα κάποιες εξετάσεις αφού η κατάσταση της υγείας εμφανίζει διάφορα ζητήματα, κάτι που είνια άκρως φυσιολογικό. Δεν είναι άλλωστε μικρό πράγμα να έχει συμπληρώσιε έξι μέρες χωρίς να έχει φάει κάτι.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου