Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους!

Αποφασισμένοι οι φίλοι της ΑΕΚ να διαμαρτυρηθούν για το γήπεδο σε κάθε μέρος που ο Αλέξης Τσίπρας θα πολιτικολογεί. Η προσπάθεια φίμωσης τους δεν θα περάσει.


Η Δημοκρατία πλήττεται εν όψει τον πολιτικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου και η... εν δυνάμει κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτοαποκαλείται, επιχειρεί να φιμώσει τη φωνή του λαού της ΑΕΚ, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η χθεσινή «απαγόρευση» της Original Κομοτηνής, την οποία περικύκλωσε η ΕΛ.ΑΣ στα γραφεία που στεγάζεται, απαγορεύοντας της να παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, είναι τρανταχτό παράδειγμα του φόβου που δημιουργεί  η ΑΕΚ με την παρουσία της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, σε όποιο μέρος και αν μεταβεί για να προωθήσει το... προϊόν του, διεκδικώντας το όνειρο τους, για το οποίο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση, αλλά ο καθένας έχει και τη δική του άποψη, την οποία βγαίνει δημόσια και παρουσιάζει προκαλώντας την οργή του κόσμου. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου