Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Παλαίμαχοι για συνάντηση με Τσίπρα: Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, δεν φύγαμε ικανοποιημένοι

Ανακοίνωση των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ


Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Ξεκαθάρισαν ότι δεν πήραν καμία δεσμευτική απάντηση και μίλησαν για προεκλογικά ευχολόγια. Η ανακοίνωση σε κανέναν σημείο δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα όσα είπε ο Λάκης Νικολάου που έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης και ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση:

Συναντήσαμε τον κ. Τσίπρα ύστερα από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και του εξηγήσαμε πόσο σημαντικό είναι για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ να γίνει το γήπεδό μας στο χώρο που ζήσαμε πολλές ένδοξες στιγμές.
Ειπώθηκαν πολλά και του ζητήσαμε για να έχει νόημα η συζήτηση να δεσμευτεί για ορισμένα πράγματα.

Να αποσύρει άμεσα ο Δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας την προσφυγή στο ΣΤΕ, να μας δώσει την υψομετρική άδεια που χρειάζεται η ΑΕΚ για να προχωρήσει η διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας καθώς και να δεσμευτεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σε ότι εξαρτάται από αυτόν, να μην αλλάξει ο υπάρχων νόμος που επιτρέπει στην ΑΕΚ να φτιάξει όπως δικαιούται το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή ο κ. Βασιλόπουλος έβγαινε πάλι στο ραδιόφωνο και διατυμπάνιζε για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια ψέμματα βάζοντας άλλη μια βόμβα στα θεμέλια της πραγματοποίησης του ονείρου όλων των Αεκτζήδων.
Απάντηση δεσμευτική δεν πήραμε. Περιμένουμε πλέον μόνο πράξεις γιατί από προεκλογικά ευχολόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Δεν φύγαμε ικανοποιημένοι.
Τα συμπεράσματα ανήκουν στον κόσμο της ΑΕΚ.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου