Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

«Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΩΡΑ»

Προχωράμε σε έρευνα για την πολιτική στάση των υποψήφιων κομμάτων και σας παρουσιάζουμε τη θέση της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Βασίλης Λεβέντης, παίρνει θέση αναφορικά με τις αντιδράσεις για το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τάσσεται υπέρ της ανοικοδόμησης του.


Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο κ. Λεβέντης:

«Μετά από μίνι σύσκεψη για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και λαμβάνοντας υπόψιν την διαμάχη μεταξύ των κ. Μελισσανίδη και του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, η 'Ενωση Κεντρώων στηρίζει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, γιατί είναι ιστορικής σημασίας το γήπεδο και γιατί κατά γενική πλειοψηφία, η υγιώς σκεπτόμενη φίλαθλη κοινωνία, επιθυμεί να ξαναχτιστεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η ΑΕΚ πρέπει να έχει γήπεδο στην ιστορική της έδρα. Η ΑΕΚ είναι κεφάλαιο του Ελληνικού αθλητισμού. Μια ΑΕΚ ανταγωνιστική, μόνο καλό μπορεί να φέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η παραπάνω τοποθέτηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κ. Λεβέντης υπήρξε αθλητής του Ολυμπιακού στο παρελθόν ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη του τάσσονται υπέρ του χτισίματος της Αγιάς Σοφιάς.

Στη συνέχεια στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων μας τόνισε: «Όχι μόνο ο κ. Λεβέντης αλλά όλοι μας θέλουμε μια ΑΕΚ ισχυρή, ανταγωνιστική, και με γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Ιστορική της Έδρα».

Για τις αντιδράσεις του δημάρχου Βασιλόπουλου ο ίδιος μας τόνισε: «Οι τοποθετήσεις του κυρίου Βασιλόπουλου στερούνται νομικής Βάσης», για να ολοκληρώσει: «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει και θα γίνει».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου