Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Η ενωμένη ΑΕΚ τρομάζει!

Το χθεσινό συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μόνο ένα δείγμα των όσων μπορούν και ετοιμάζονται να κάνουν οι φίλαθλοι της Ένωσης, πιέζοντας κάθε κατεύθυνση για την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της.


Απόγευμα Δευτέρας, στο σταθμό των Άνω Πατησσίων, 3.000 Ενωσίτες ξεκίνησαν την πορεία τους προς τα Ιερά Χώματα, με μοναδικό σκοπό να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειρηνικά, μόνο με τη φωνή τους και χωρίς να υπάρξει ένταση, παρά το γεγονός ότι κάποιοι θέλησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις από την φαντασία τους, οι οπαδοί του Δικεφάλου ακόμα και όταν πέρασαν από το Δημαρχείο, έστειλαν το μήνυμα τους μόνο με συνθήματα.

Η πορεία κατέληξε στο χώρο του γηπέδου, εκεί που ο Πάρης Βάκης συνεχίζει την απεργία πείνας και έχει στο πλευρό του όλο τον κόσμο, ο οποίος μετά τη σκηνή που του έστησε για να προφυλάσσεται από το κρύο, του άφησε ένα αμάξι, έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρχει κακοκαιρία να μπει μέσα.

Όλη η ΑΕΚ είναι πλέον μια γροθιά για τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το γήπεδο και η ασπίδα που χτίζεται γύρω από την ομάδα τρομάζει, όλους όσοι θέλουν να μπουν εμπόδιο στο όνειρο.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου