Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Το μήνυμα του Μελισσανίδη

Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες ένταση για την ΑΕΚ. Το ζήτημα του γηπέδου, έπειτα από την αδιάλλακτη έως προκλητική στάση που επέδειξαν συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μετατραπεί σε σημείο τριβής.


Ηταν καθημερινό φαινόμενο πλέον οι εντάσεις και οι αντιδράσεις, με φίλους της Ενωσης να εκφράζουν την αντίθεση τους με κάθε τρόπο. Η κατάσταση έδειχνε έκρυθμη και φαινόταν πως θα μπορούσε να γίνει ακόμα και ζημιά. Γι’ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία και να ρίξει τους τόνους, μέσω συνάντησης που είχε το βράδυ της Τετάρτης με αντιπροσωπεία μελών της Original.

«Θέλω να σας ζητήσω, να πέσουν οι τόνοι. Δεν χρειάζεται άλλη ένταση. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω πως θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στο θέμα του γηπέδου. Δεν θέλω να πολιτικοποιηθεί το θέμα του γηπέδου, γι” αυτό ζητώ απ” όλους σας να πέσουν οι τόνοι. Πιστεύω, πως μετά τις εκλογές θα πάμε στον δήμο και θα τα βρούμε», ήταν το μήνυμα του Μελισσανίδη προς τους οργανωμένους. Και είναι σαφές, πως ο Μελισσανίδης δεν θέλει να υπάρξει κανείς που θα καπηλευτεί το όνειρο του λαού της ΑΕΚ και θα μετατρέψει το γήπεδο σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Από τα λόγια του γίνεται φανερό πως ο Μελισσανίδης έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμά πως θα μπορέσει να βρει συμβιβαστική λύση. Αμέσως μετά τις κάλπες, όπου όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, θα επιδιώξει να βαδίσει σε κανόνες νομιμότητας και να προχωρήσει το γήπεδο. Ελπίζοντας πως θα επικρατήσει σύνεση και λογική, δίχως νέα προβλήματα. Αλλά σε αυτήν τη φάση, δεν είναι προς το συμφέρον της ΑΕΚ να υπάρχει ένταση.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου