Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Ας δούμε ποιοι τιμούν το λόγο τους

Φτάσαμε λοιπόν στη στιγμή της κρίσης. Η …σκόνη από την εκλογική διαδικασία έκατσε και πλέον πλησιάζει η στιγμή που σιγά – σιγά θα κληθεί η νέα κυβέρνηση να λάβει αποφάσεις.


Θα κληθεί να πάρει θέση και να κάνει πράξη όλα όσα δεσμεύθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Είτε πρόκειται για τη διακυβέρνηση της χώρας, είτε για την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, είτε για όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της χώρας.

Όπως για παράδειγμα την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και όλα τα υπόλοιπα έργα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του αθλητισμού. Οι άνθρωποι της Ένωσης άλλωστε δε ζητούν τίποτα περισσότερο απ” το να γίνουν πράξη τα λόγια των ηγετών της συγκυβέρνησης πριν τις εκλογές. Να σας θυμίζω ένα μικρό μέρος των λεγομένων τους για το συγκεκριμένο θέμα;

Αλέξης Τσίπρας 8/1/15: 

«Η ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στο φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει άμεσα, μετά τις εκλογές, πολιτική πρωτοβουλία, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δήμος και οι τοπικοί φορείς αλλά και οι φορείς εκπροσώπησης της ΑΕΚ, με στόχο να επικρατήσει γόνιμος διάλογος και κλίμα συνεργασίας. Θα εργαστούμε ώστε από κοινού να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ώστε και το δίκαιο αίτημα του κόσμου της ΑΕΚ για γήπεδο στη φυσική της έδρα να υλοποιηθεί και η πόλη και το περιβάλλον να προστατευθεί και κυρίως να υπάρξει ειρήνη στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας».

Πάνος Καμμένος 21/1/15:

«Είμαστε σαφώς υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδελφεια. Έχω προσπαθήσει να εξηγήσω στον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας ότι το σχέδιο που υπάρχει είναι καλό και έχει ανταποδοτικά οφέλη για τον Δήμο. Και δεν σας κρύβω ότι ετοιμάζω κι άλλες παρεμβάσεις».

Τι μένει και για τους δύο; Να αποδείξουν ότι τιμούν τον λόγο τους και να φανεί την πράξη ότι η ΑΕΚ θα τους βρει αρωγούς στην προσπάθεια που έχει αρχίσει από τις 6 Νοεμβρίου 2013 και που μέχρι σήμερα βλέπει να τις βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές, καθυστερώντας όλο και περισσότερο τη διαδικασία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου