Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Δηλώσεις του Βάκη για τον αγώνα που δίνει με την απεργία πείνας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γιατί ξεκίνησε την απεργία πείνας και μέχρι πότε σκοπεύει να συνεχίσειΟύτε βήμα πίσω κάνει ο αδελφός μας Πάρης Βάκης που διανύει πλέον την τρίτη μέρα απεργίας πείνας στο χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο να πιέσει με αυτό τον τρόπο για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας:

«Το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει. Εδώ, στο σημείο που ήταν. Για να ξαναγίνει η ΑΕΚ μας όπως την ξέραμε. Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, το γήπεδο δεν θα γίνει ποτέ. Ή τώρα ή ποτέ. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω σε τίποτα γιατί πιστεύω πως αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως μας πνίγει το δίκιο. Θα το τραβήξω ως το τέλος κι αν χρειαστεί να θυσιαστεί κάποιος για να πραγματοποιηθεί ο σκοπός όλων μας, τότε αυτός ο κάποιος ας είμαι εγώ», δηλώνει στην «Ώρα για Σπορ» ο Πάρης Βάκης.

Όσο για τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία του, δεν φάνηκε να τον πτοούν: «Ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν με νοιάζει. Τόσο απλά. Εγώ πιστεύω πως και να ξαναγεννηθώ, θα ξαναγεννηθώ εδώ γύρω. Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη μαζί με την ΑΕΚ».

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου