Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

«Το γήπεδο ανήκει στον λαό της ΑΕΚ»

Η μπάλα περνά τώρα στην ΑΕΚ. Η μπάλα περνά σε εκείνους που ήξεραν (και αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ) να τη χειρίζονται καλύτερα απ’ όλους.


Εκείνοι που έγραψαν την ιστορία της Ενωσης με χρυσά γράμματα και μνημονεύονται ακόμα, ετοιμάζονται να το πράξουν ξανά. Εστω και αν αυτή τη φορά το γήπεδο θα είναι ένα γραφείο, αυτό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι Στέλιος Σεραφείδης, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Θωμάς Μαύρος, ετοιμάζουν την «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Οι πέντε που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ στη σημερινή συνάντηση (έχουν ραντεβού στις 10 και έπειτα θα κατευθυνθούν όλοι μαζί στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου) είναι πανέτοιμοι. Δεν χρειάζονται έγγραφα και στοιχεία. Θα μιλήσουν από καρδιάς. Από όσα έχουν ζήσει εκείνοι στη Νέα Φιλαδέλφεια, από όσο ξέρουν πως περιμένει η ΑΕΚ για να γυρίσει. Θα καταστήσουν σαφές, πως πρώτα και πάνω απ’ όλα, το γήπεδο ανήκει στον λαό της ΑΕΚ. Θα καταρρίψουν μια και καλή τη σπέκουλα για το «γήπεδο του Μελισσανίδη», που είναι πλήρως ανυπόσταστη.

Οι «κιτρινόμαυροι» μύθοι ξέρουν καλά όσα συμβαίνουν. Ξέρουν πως η ΑΕΚ χρειάζεται τον περισσότερο χώρο για να φτιάξει ένα γήπεδο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της. Γνωρίζουν πως για αυτά τα 52 δέντρα που θα κοπούν, η Ενωση δίνει γη και ύδωρ. Πως υπήρχε κεντρική συμφωνία τριών σημείων, που τινάχτηκε στον αέρα δια ασήμαντον αφορμή. Πως το γήπεδο θα είναι κατά βάση ποδοσφαιρικό (όπως ήταν και στο παρελθόν), αλλά πως από αυτό θα ζει η Ερασιτεχνική. Και πως όλη η Νέα Φιλαδέλφεια, περιμένει όπως η γη το νερό, την επιστροφή της ΑΕΚ. Παράλληλα, θα ζητήσουν από τον Αλέξη Τσίπρα να μην καλυφθεί πίσω από γενικότητες, αλλά να αναλάβει δέσμευση και να πάρει ξεκάθαρη θέση για τον καημό ενός ολόκληρου λαού.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου