Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

«Έχουμε δεσμευθεί και δεν κάνουμε πίσω»

Προχωρήσαμε σε έρευνα για την πολιτική στάση των υποψήφιων κομμάτων και σας παρουσιάζουμε τη θέση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, μέσω του κ. Θανάση Σπονδυλίδη.


Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης υποδομών Αττικής και νυν υποψήφιος βουλευτής με το συνδυασμό του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κ. Θανάσης Σπονδυλίδης, μιλάει για το θέμα του γηπέδου της Ένωσης και στηρίζει τις απόψεις που είχε άλλωστε και επί της θητείας του στην περιφέρεια με τον Γιάννη Σγουρό.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο κ. Θανάσης Σπονδυλίδης:

«Είμαστε και είμασταν θετικοί στην ανοικοδόμηση της Αγιάς Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η διαδικασία αυτή έχει εγκριθεί άλλωστε και νομοθετικά δίνοντας στην ΑΕΚ τα 3-4 στρέμματα παραπάνω στο οικόπεδο της, ενώ υπάρχει και στον προϋπολογισμό για το 2015 η χρηματοδότηση από την περιφέρεια», τόνισε αρχικά ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

«Είχαμε συμφωνήσει τότε ως περιφέρεια και είχαμε δεσμευθεί ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε γι’ αυτά τα έργα. Υποστηρίζω λοιπόν τις απόψεις που είχαμε και έχουμε ακόμα και δεν κάνουμε πίσω στο μέλλον πάνω σε αυτό που είχαμε υποσχεθεί και συμφωνήσει με το κράτος αλλά και τον διοίκηση του τότε δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο κ. Σπονδυλίδης ο οποίος διετέλεσε ως αντιπεριφερειάρχης υποδομών στην Αττική με τον Γιάννη Σγουρό.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου