Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Εκτενή αναφορά των Ιταλών σε Τσίπρα, «Αγιά Σοφιά» και τον κόσμο της ΑΕΚ

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται αναφορικά με το αποτέλεσμα της διαδικασίας.


Η αυριανή αναμέτρηση στην χώρα μας έχει περάσει και πέρα από τα ελληνικά σύνορα, αφού μεγάλα δίκτυα αναφέρονται στην επόμενη μέρα της Ελλάδας από το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει από τον κόσμο της ΑΕΚ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρεται εκτενώς στα μηνύματα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «ilmanifesto» κάνει λόγο για την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ σε ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του κόμματος του. «Τα πάντα σχετίζονται  με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την κερδοσκοπία που συνδέεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αρκετές περιπτώσεις τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν να περιβάλλονται από οπαδούς της ΑΕΚ».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το κόμμα ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας έχει αποφασίσει να μην προκαλέσει εντάσεις.  Όπως και να’ χει οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ έχουν γίνει θέμα και στο εξωτερικό.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου