Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

«Πόλεμος» μέχρις εσχάτων για το γήπεδο

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα έπρεπε να ενώνει και να προκαλεί ενθουσιασμό.


Ωστόσο, όταν απέναντι υπάρχει εχθρότητα και αντίδραση, τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Στην Ενωση έχουν όλοι κατανοήσει πως πλέον πρέπει να δοθούν μάχες για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της «Αγιά Σοφιάς» και είναι αποφασισμένοι να δώσουν έναν «πόλεμο» μέχρις εσχάτων. Μόνο που τώρα μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά και συσπειρωμένα στις εξελίξεις και ο κόσμος της ΑΕΚ, παράγοντας που αυξάνει κατακόρυφα τη δυναμική της ομάδας.

Στην ΑΕΚ δεν ασχολούνται με τον Βασιλόπουλο και τα τερτίπια του. Παράγοντες της ΑΕΚ σχολίαζαν με γέλια τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος για τη χρηματοδότηση του γηπέδου. Στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να πορευθούν προς τον μεγάλο στόχο. Γι’ αυτό και ο μεγάλος στόχος του Μελισσανίδη και των συνεργατών του είναι η άμεση έκδοση της οικοδομικής άδειας, ει δυνατόν και πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως μπορούν να πάρουν το χαρτί για την έναρξη των εργασιών.

Το μήνυμα της Original εξέφρασε εν πολλοίς τη στάση της ΑΕΚ απέναντι στις παλινωδίες του Βασιλόπουλου. Είναι σαφές πως ο δήμαρχος φέρεται εχθρικά απέναντι στην Ενωση και την προσπάθεια της, υποπίπτει σε συνεχείς ανακρίβειες και δεν πείθει κανέναν για τους λόγους της αντίδρασης του. Ετσι πάντως, πετυχαίνει τη μέγιστη συσπείρωση του ενωσίτικου λαού και φέρνει σε δύσκολη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές, καθώς πλέον πρέπει να τοποθετηθεί με ξεκάθαρο τρόπο απέναντι στο θέμα.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου