Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Το τελικό βήμα για την «Αγιά Σοφιά»

Την Τρίτη (27/1) η γενική συνέλευση για την παραχώρηση του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας στην «Δικέφαλος 1924»


Παρά τα εμπόδια που προσπαθούν να βάλουν στον δρόμο της ΑΕΚ για την επιστροφή της στο σπίτι της, οι άνθρωποι της ομάδας -με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη- συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους, με πίστη ότι στο τέλος... το δίκιο θα νικήσει. Κι αυτό μαρτυρά ακόμη μια σημαντική εξέλιξη.

Εδώ και μήνες η «Δικέφαλος 1924» χειρίζεται εν λευκώ τα πάντα που αφορούν το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς», έχοντας εξασφαλίσει την δυνατότητα να το κάνουν αυτό και εκ μέρους της Ερασιτεχνικής. Όπως τονιζόταν από ανθρώπους της ομάδας, η υπογραφή του τελικού κειμένου του παραχωρητηρίου ήταν απλά μια ...τυπική λεπτομέρεια που θα γινόταν όταν τα πάντα έμπαιναν στην τελική ευθεία.

Και φαίνεται ότι πλέον σε αυτή είμαστε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στις 27 Ιανουαρίου, δύο μέρες μετά τις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στην οποία θα επικυρωθεί η παραχώρηση του οικοπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Ερασιτεχνική στην «Δικέφαλος 1924».

Η ΓΣ θα γίνει πιθανότατα σε κάποια αίθουσα του ΟΑΚΑ (αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί), όμως η ημερομηνία έχει «κλειδώσει» και ήδη άνθρωποι του ΔΣ έχουν αρχίσει να ενημερώνουν σχετικά -σε ανεπίσημο επίπεδο- μέλη του σωματείου...

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου