Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

«Φουντώνει» η μάχη για το γήπεδο με στόχο την προεκλογική θέση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προσφυγή στις κάλπες και αποτελεί πλέον κοινή συνείδηση όλων των Ενωσιτών, πως πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για το γήπεδο. 


Και με βάση όσα εμφανίζονται στα γκάλοπ και τις πιθανότητες του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα, ο μεγάλος στόχος είναι να υπάρξει προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή του γηπέδου, δίχως να αλλαχθεί ο νόμος και με παράλληλη απόσυρση της προσφυγής από την πλευρά του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο ξεσηκωμός του κόσμου της ΑΕΚ αποτελεί πλέον πανελλαδικό φαινόμενο. Από την Καλαμάτα ως την Κομοτηνή και από την Καβάλα μέχρι την Ευελπίδων, οι Ενωσίτες δείχνουν τη διάθεση τους. Εμφανίζονται σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Τσίπρα και κορυφαίων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καθιστούν σαφές, πως πρέπει να υπάρξει άμεση και ξεκάθαρη θέση απέναντι στο γήπεδο. Προεκλογικά, καθώς μετά την κάλπη πολλά αλλάζουν.

Την ίδια στιγμή, καταγράφεται δημόσια τοποθέτηση πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνουν διάθεση συμβιβασμού. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Πέτρος Φιλίππου στην εκδήλωση των παλαιμάχων, η υποψήφια στη Β’ Αθηνών, Ελένη Αυλωνίτου στον ΣΚΑΪ, υποστήριξαν πως: «δεν θα τα χαλάσουμε για δύο δέντρα». Για την ακρίβεια είναι 52 και πρέπει να τελειώσει η υπόθεση και να αναγνωριστεί επίσημα το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ, ώστε να είναι τα πάντα ξεκάθαρα.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου